آیا واقعاً شیر برای شما مفید است؟
شیر بدن مفید است - به ویژه برای رشد و نگهداری استخوان ها و دندان های محکم. اما شیر یک سلامتی است به علاوه فقط اگر بتوانید آن را به راحتی هضم کنید. در اینجا قسمت بزرگی از سردرگمی ظاهر می شود.
شیر یک نیروگاه مغذی است. یک لیوان 8 اونسی دارای 8 گرم پروتئین کامل (همان تخم مرغ) و 300 میلی گرم کلسیم است که تقریباً یک سوم مقدار توصیه شده شماست. بعلاوه ، به طور طبیعی وجود دارد و به عنوان مکمل اضافه نمی شود. شیر همچنین به ویژه سرشار از ویتامین B12 و پتاسیم است. تمام شیر با ویتامین D غنی شده است (به طور جداگانه اضافه می شود) و به افزایش جذب کلسیم کمک می کند.
چربی موجود در کلیه محصولات لبنی (مانند سایر فرآورده های حیوانی) از جمله شیر ، چربی اشباع مسدود شده در سرخرگ ها است. بنابراین در حالی که دستورالعمل های ملی محدودیت مادام العمر چربی اشباع شده را توصیه می کنند ، خبر خوب این است که مواد مغذی موجود در انواع شیرها بدون توجه به محتوای چربی یکسان هستند. بنابراین به دنبال نوشیدن چربی یا شیرهای بدون چربی برای نوشیدن یا استفاده در غلات خود باشید. سعی کنید به جای خامه سبک ، از شیر کامل در قهوه و دستور العمل ها استفاده کنید.
آیا مقالات بیشتری مانند این مقاله می خواهید؟ برای خبرنامه هفتگی ارزش خود را بدانید ثبت نام کنید!
در حالی که برخی از افراد از اوایل زندگی یا دیرتر از دستگاه گوارش ناراحت می شوند ، بسیاری از مردم می توانند شیر را به خوبی ریز هضم کنند. این ناراحتی تقریباً همیشه ناشی از لاکتوز (قند شیر) است که برای هضم آن به آنزیم “لاکتاز” نیاز دارد. افرادی که فاقد آنزیم هستند یا میزان کافی آن را ندارند ، عدم تحمل لاکتوز را تجربه می کنند. بسیار حساس است که آلرژی واقعی به شیر داشته باشید ، جایی که پروتئین شیر (کازئین) قابل هضم نباشد. اما مطمئناً ارزش کمی آزمایش و خطا را دارد تا ببینید آیا شیر (یا دیگر پسرخاله های لبنی آن ماست و پنیر) می توانند همچنان بخشی از غذای مصرفی روزانه شما باشند.
و این فقط کلسیم و ویتامین D نیستند که از سلامت استخوان و دندان پشتیبانی می کنند. اجزای سازنده سفید بودن شیر - به نام جامدات شیر - همچنین به حفظ استخوان ها و دندان های قوی کمک می کنند.
از این واقعیت که برخی دستگاه های گوارش نمی توانند شیر را تحمل کنند ، ممکن است سردرگمی ایجاد کند. اگر یکی از اینها را دارید ، می خواهید از آن اجتناب کنید. اما برای به دست آوردن فواید لبنیات برای سلامتی ، ممکن است ماست یا پنیر را به عنوان گزینه های دیگر قبل از مصرف کامل لبنیات امتحان کنید. در حقیقت ، بسیاری از افراد می توانند روزانه یک فنجان ماست را تحمل کنند ، حتی اگر تحمل لاکتوز نداشته باشند ، زیرا اجزای باکتریایی ماست حاوی لاکتاز ، آنزیمی است که هضم لاکتوز را انجام می دهد.
در مورد سایر گزینه های شیر - مانند انواع مغزها ، سویا و سبزیجات - FDA اکنون در تلاش است تا یک قانون برچسب گذاری را نشان دهد که نشان می دهد “شیر” باید از یک حیوان شیرده (مانند گاو یا بز) ناشی شود. در نتیجه ، برچسب های بادام ، سویا ، نارگیل ، کنف و “شیرهای” دیگر به اصطلاح دیگری تبدیل می شوند. یک برچسب متفاوت ممکن است به مصرف کنندگان کمک کند تا تفاوت ها را بهتر درک کنند ، زیرا گیاهان “شیر” پروتئین بسیار کمی دارند. حتی بالاترین منبع پروتئین - شیر سویا - نیمی از پروتئین شیر گاو و کلسیم دارد. و گرچه می توان این مواد را با مواد مغذی غنی کرد تا به شیر گاو شباهت داشته باشند ، این مواد مغذی افزودنی همان مصرف مکمل های دیگر از راه دهان است.
اگر شیر گاو برای شما مفید باشد یک انتخاب سالم است. اگر شیر نمی نوشید (یا محصولات لبنی مصرف نمی کنید) مطمئن شوید که گزینه های جایگزین شما پروتئین ، کلسیم و ویتامین D زیادی تأمین می کنند.
شیر طعمی دارد که از کودکی بسیار آشنا و دوست داشتنی است. و این یک مجموعه قدرتمند از مواد مغذی است که باید شما را ترغیب کند که مصرف شیر را به عنوان مادام العمر برای حمایت از استخوان ها و دندان های سالم در نظر بگیرید. و اگر تحمل لاکتوز ندارید ، یک شیر بدون لاکتوز مانند Fairlife یا Lactaid را برای همه مزایای شیر بدون لاکتوز امتحان کنید.
https://www.nbcnews.com/know-your-value/feature/milk-really-good-you-ncna894341